DVA BOLESNIKA MANJE NA KOVID-ODELJENJU U PARAĆINU: Šest prijema i 11 otpusta - ukupno 39 hospitalizovanih

Z. Rašić

05. 10. 2021. u 16:50

I DALjE je veliki broj pregleda u bolničkoj kovid-ambulanti, pa je juče pregledano116 osoba od kojih je šestoro primljeno na hospitalno lečenje, a 11 oporavljenih otpušteno je iz bolnice kućama.

ДВА БОЛЕСНИКА МАЊЕ НА КОВИД-ОДЕЉЕЊУ У ПАРАЋИНУ: Шест пријема и 11 отпуста - укупно 39 хоспитализованих

Foto: Z.Rašić

Dva pacijenta sa blažim simptomima - kliničkom slikom, nalaze se u režimu dnevne bolnice, što znači da dolaze svakodnevno po terapiju i vraćaju se kući.

U kovid-ambulanti Doma zdravlja, prema podacima od 3. oktobra, 23 antigenska nalaza su bila pozitivna od 56 urađenih testova, a u prva tri dana oktobra potvrđena su 103 nova slučaja kovida.

Na vakcinalnom punktu drugu dozu cepiva danas je u zakazanim terminima dobilo 28 građana. Na revakcinaciju nakon primljene prve doze trenutno čeka još 719 osoba.

Za prvu dozu i dalje se javlja mali broj građana.


Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade