BICIKLISTI ZAUSTAVLJAJU SAOBRAĆAJ: 22. trka "Trofej sajamskog grada" u Kovilju

S.B.

01. 10. 2021. u 18:28

U NEDELjU, 3. oktobra u 11 časova, kod Manastira Svetih arhangela Mihaila i Gavrila u Kovilju, startovaće 22. po redu međunarodna biciklistička trka „Trofej sajamskih gradova“ u organizaciji novosadskog BK „Velo“ i pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, kao manifestacija od posebnog značaja.

БИЦИКЛИСТИ ЗАУСТАВЉАЈУ САОБРАЋАЈ: 22. трка Трофеј сајамског града у Ковиљу

Foto: Grad Zrenjanin

Takmičari će voziti na kružnoj stazi, dugoj 7,2 kilometara, a broj krugova zavisiće od uzrasne kategorije učesnika.

Na stazi, koja ide ulicama Duška Vickova, Grobljanskom i Manastirskim putem, biće potpuna obustava saobraćaja od 10 do 17 časova. U istom terminu privremeno će biti skraćena trasa autobuske linije 24, kojom će autobusi saobraćati ulicama Laze Kostića, Stevana Pešića i desno skretati u Ulicu Lale Novoselca gde će biti završno stajalište linije 24.

BONUS VIDEO - Robot policajac na Dubai Expo 2020

 

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije