NOVI DOM KRSTIĆIMA ZNAČI NOVI ŽIVOT: Ministar Rakić položio kamen temeljac za izgradnju kuće porodici Krstić iz Gornje Gušterice kod Gračanice

D.Z.

14. 09. 2021. u 16:40

MINISTAR za zajednice i povratak Goran Rakić položio je kamen temeljac za izgradnju porodičnog doma Krstića, iz Gornje Gušterice u opštini Gračanica.

НОВИ ДОМ КРСТИЋИМА ЗНАЧИ НОВИ ЖИВОТ: Министар Ракић положио камен темељац за изградњу куће породици Крстић из Горње Гуштерице код Грачанице

FOTO: D. Zečević

Ova porodica koja živi uveoma teškim uslovima useliće se najkasnije za dva meseca u novi dom, a nakon polaganja kamena temeljca ministar Rakić je istakao da na Kosovu mora biti sve manje porodica koje žive u uslovima poput Krstića i obećao da će kada god postoji mogućnost Ministarstvo za zajednice i povratak pomoći porodice slične ovoj.

FOTO: D. Zečević

-Žao mi je što mnogo ranije nismo mogli da rešimo problem ove porodice ali mislim da i sada nije kasno. Mislim da Krstići apsolutno zaslužuju novu kuću i današnje polaganje kamena temeljca treba da znači novi početak u njihovim životima. Znam da postoji još ovakvih porodica, kojima je pomoć potrebna i ja bih bio najsrećniji kada bi svima njima odmah mogli da rešimo stambeno pitanje i obezbedimo bolje uslove za život - rekao je Rakić dok je polaganju kamena temeljca za izgradnju kuće Krstićima u Gornjoj Gušterici, prisustvovao i gradonačelnik Gračanice Srđan Popović, kao i poslanik Srpske liste u Skupštini Kosova Ljubinko Karadžić.

Zahvalivši se na ostvarenju sna da dobiju novi dom članovi ove četvoročlane porodice istakli su da za njih nova kuća znači novi život.

BONUS VIDEO:

ŠEST "MIGOVA" DOČEKALO ANGELU MERKEL: Sigurno nebo tokom posete nemačke kancelarke Srbiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024