ZASEDALO VEĆE OPŠTINE ĆUPRIJA: Komunalnom preduzeću odobrena subvencija od 15 miliona dinara

Z. Rašić

08. 09. 2021. u 20:22

ČLANOVI Opštinskog veća grada na Moravi na današnjoj sednici prihvatili su zahtev JKP „Ravno 2014“ za odobravanjem subvencije od 15 miliona dinara.

ЗАСЕДАЛО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА: Комуналном предузећу одобрена субвенција од 15 милиона динара

Foto: Z. Rašić

Reč je o drugom delu subvencije od 30 miliona koja je odlukom Skupštine usmerena za vodosnabdevanje Industrijskog parka „Dobričevo“, MZ Dobričevo i fabrike SMP Automotiv, te za tekuće održavanje vodovodne i kanalizacione mreže, objavljeno je na zvaničnom sajtu Opštine Ćuprija.

Na ovoj sednici, između ostalog, većnici su odlučili i koji će programi udruženja od javnog interesa biti finansirani iz opštinske kase.

Sredstva su dobili KUD „Krušarska mladost“, Savez odgajivača golubova „Morava“, Društvo za očuvanje tradicije i kulture „Virine“, MK „Ajron bridž“, Crveni krst Ćuprija, Gradsko pozorište „Moravište“, Lovačko udruženje „Morava“, Društvo „Romi sa Morave“, Udruženje za negovanje horskog i etno pevanja „Margi“ i Kinološko društvo „Ada“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)