MOZGOSAURUS RADIONICE U PRIRODNJAČKOM CENTRU: Namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola

Z. Gligorijević

06. 09. 2021. u 11:32

RADIONICE u kojima će biti reči o građi i funkcionisanju mozga dinosaurusa biće održane od 8. do 12. septembra u Prirodnjačkom centru u Svilajncu. Projekat „Mozgosaurus“ osmišljen je u saradnji Studentske sekcije Društva za neuronauke Srbije i Prirodnjačkog centra Svilajnac.

МОЗГОСАУРУС РАДИОНИЦЕ У ПРИРОДЊАЧКОМ ЦЕНТРУ: Намењено ученицима виших разреда основних школа

Z. G.

Radionice su namenjene učenicima viših razreda osnovnih škola, dok će za starije posetioce biti organizovana predavanja eminentnih profesora.

Z. G.

Pored ostalog, oni će dobiti odgovore na pitanja kako je bio građen mozak dinosaurusa, postoji li povezanost nervnog sistema i ponašanja i na osnovu čega naučnici prikupljaju ove informacije o davno izumrlim vrstama...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)