ODBORNICI SUTRA O IZVRŠENJU BUDŽETA: Sednica SO Paraćin zakazana za 15 sati u gradskom pozorištu

Z. Rašić

18. 08. 2021. u 17:57

PO REDU 24. zasedanje lokalnog parlamenta u gradu na Crnici biće održano sutra u Pozorištu Paraćin, a po pisanom sazivu upućenom odbornicima, prva tačka je predlog odluke o usvajanju izveštaja o izvršenju opštinskog budžeta za prvo polugođe ove godine.

ОДБОРНИЦИ СУТРА О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТА: Седница СО Параћин заказана за 15 сати у градском позоришту

Foto: Z. Rašić

Osim ove važne tačke, teme ove sednice biće i aneks ugovora o godišnjoj članarini između Opštine Paraćin i Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, te predlog Stambene strategije i akcionog plana za period od 2021. do 2025. godine.

Biće razmatran i predlog prve izmene Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Paraćin za aktuelnu godinu.

Sednica počinje u 15 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum