„TORNADO“ ODUVAO OSTALE TAKMIČARE: Na Gulašijadi u Svilajncu takmičilo se 38 ekipa iz cele Srbije

Z. G.

09. 08. 2021. u 13:18

POBEDNIČKI pehar na jučerašnjoj, četvrtoj Gulašijadi u Svilajncu odnela je ekipa “Tornado” iz Roćevca, drugo mesto osvojila je ekipa “BOS” iz Dublja, a trećeplasirana je bila ekipa iz Roande.

„ТОРНАДО“ ОДУВАО ОСТАЛЕ ТАКМИЧАРЕ: На Гулашијади у Свилајнцу такмичило се 38 екипа из целе Србије

Foto: SO Svilajnac

Takmičilo se 38 ekipa iz cele Srbije, a manifestaciju su pratile tradicionalne srpske sportske igre i bogat kulturno-umetničkim program, u okviru koga su nastupala brojna kulturno-umetnička društva, dok je veliki broj posetilaca u u večernjem satima zabavljala Snežana Babić Sneki.

Foto: SO Svilajnac

 

- Sve je proteklo po planu, a eminentni žiri, na čijem čelu je bio Dejan Stanković, odlično je uradio svoj deo posla. Planiramo da svake naredne godine manifestacija bude sadržajnija i kvalitetnija. Najvažnije je što je ona postala bitan gastronomski događaj na mapi Srbije – ocenio je Nenad Miladinović, zamenik predsednika Skupštine opštine Svilajnac i član organizacionog odbora Gulašijade.

Gulašijada je održana u organizaciji Sportskog saveza Svilajnac i Centra za kulturu Svilajnac, a glavni pokrovitelj je Opština Svilajnac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum