BALONI PONOVO LETE IZNAD KRUŠEVCA: Poznat program petog Međunarodnog festivala balona

S.B.

03. 08. 2021. u 15:31

PETI međunarodni festival balona u Kruševcu biće održan od 6. do 8.avgusta, a sada je i poznat i tačan program ove popularne manifestacije koju organizuje Turistička organizacija grada Kruševca.

БАЛОНИ ПОНОВО ЛЕТЕ ИЗНАД КРУШЕВЦА: Познат програм петог Међународног фестивала балона

Foto: TO Kruševac

Prvog dana festivala već od 18 do 21 sat, ukoliko to vremenske prilike dozvole, posetiocima će biti omogućeno podizanje i spuštanje u korpi balona u okviru programa “Svet letećih balona”,a u isto vreme u parku Bagdala gde će se realizovati dva od tri dana festivala organizuje se i “DJ baloon party”. Od 21 do 22 sat posetioci će prisustvovati posebno noćnom performansu balona, a program se nastavlja na bini gde će od 21 sat nastupati Saša Matić.

Foto: TO Kruševac

Drugog dana festivala reprizira se sadržaj sa dana otvarnja od 18 do 22 sata, dok će od 21 sat nastupati “Legsington bend”. Poslednjeg dana, festival se “seli” u Zabavni park “Šarengrad”, gde se od 18 do 22 sata održava zabavni program za decu(solarna astronomija,dečiji animatori, radionice, streličarstvo,”facepainting”,kao i druženje sa članovima balonarskih posada, sa simulacijom podizanja i spuštanja u korpi balona). Na bini će od 19 sati biti koncert “Acoustic baloon evening”.

Foto: TO Kruševac

U Turističkoj organizaciji grada Kruševac napominju da su posetioci festivala u obavezi da drže distancu i nose zaštitne maske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije