SVE FUNKCIONIŠE I AKTIVIRA SE PREKO MOBILNE APLIKACIJE: "Harmonija" - pametna stambena zgrada u Banatu

B.Grujić

02. 08. 2021. u 15:29

OSMIŠLjENA u konceptu savremenog načina življenja, sa 3.500 kvadratnih metara stambenog i 800 kvadrata poslovnog prostora, zgrada Harmonija u Obilićevoj ulici u Zrenjaninu, novi je ponos i dika grada, zbog najsavremenijih i specijalnih izolacionih materijala koji su korišćeni u izgradnji, bezbedne i efikasne kontrole grejanja na gas, sistema hlađenja, roletni i predivnog pogleda na ceo grad.

СВЕ ФУНКЦИОНИШЕ И АКТИВИРА СЕ ПРЕКО МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ: Хармонија - паметна стамбена зграда у Банату

Foto: B.Grujić

- Poput Obilića, junački i hrabro, otvorili smo najsavremeniju eru gradnje, sve u zgradi funkcioniše i aktivira se putem mobilne aplikacije, koja se instalira na bilo koji smart uređaj jednim klikom - kaže Budimir Jovanović, prvi čovek uspešne zrenjaninske kompanije, koja je jedan od lidera u Srbiji u prodaji keramike, a želi da se nametne i u savremenom graditeljstvu.

Niz inovativnih rešenja tima stručnjaka koji su se maksimalno angažovali da zgrada koja ima preko 50 stanova, veličine od 40 do 165 kvadratnih metara, prelep dizajn i pogled na ceo grad sa najviših spratova, čine "Harmoniju" jednom od najsavremenijih, takozvanih pametnih zgrada na području Banata.

- Odlučio sam se za kupovinu stana u ovoj zgradi pre svega zbog poverenja u stručnjake koji su je projektovali i gradili, oduševljen sam akustikom i zvučnom i termo izolacijom - napominje jedan od stanara nove zgrade, koji se useljava u svoj novi stambeni prostor, uz napomenu da je cena kvadrata znatno niža u poređenju sa Beogradom i Novim Sadom, a kvalitet gradnje na nivou najfunkcionalnijih zgrada u istim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)