IMUNIZACIJA KOMŠIJA BEZ ČEKANJA: Tuzlaci vakcinisani u Banji Koviljači (FOTO)

V. MITRIĆ

08. 06. 2021. u 23:34

VAKCINACIJOM tridesetak novinara i drugih zaposlenih u tuzlanskoj TV stanici „Slon“,počela je vakcinacija stanovnika Bosne i Hercegovine,iz oba entiteta, u lozničkom kraju,koji su mogli da biraju kinesku ili „Fajzerovu“ vakcinu.

ИМУНИЗАЦИЈА КОМШИЈА БЕЗ ЧЕКАЊА: Тузлаци вакцинисани у Бањи Ковиљачи (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Vakcinisanje stanovnika sa leve obale Drine počelo je u ambulanti Doma zdralja“Dr Milenko Marin“ u Banji Koviljači, u prisustvu direktorke te ustanove i dr Branka Vujkovića ,direktorka Zavoda za javno zdravlje iz Šapca, koji je nadležan i za Loznicu.

Ekipe lekara, među kojima je direktorka dr Krasavac, prvo su pregledali Tuzlake, a onda su ih vakcinisali. Svi pacijenti iz FBiH dobro su podneli vakcine i zadovoljni otišli iz Banje Koviljače u „grad soli“, radosni što među ovdašnjim lekarima sreli, pored ostalog,i one koji su Medicinski fakultet završili u Tuzli.

Dr Branka Krasavac, direktorka DZ ističe da su vrata ove ustanove otvorena za vakcinaciju stanovnicima BiH, i RS i FBiH i Severne Makedonije. Apelujena njih da se najave,kako bi se tačno znalo koje su vakcine na raspolaganju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)