KLADIONICE POTCENILE ĐOKOVIĆA: Izašle kvote za osvajača Rolan Garosa

Novosti online

21. 05. 2021. u 10:58

DRUGI grend slem sezone, Rolan Garos u Parizu, se bliži, a čini se da jedina neodumica vlada oko toga ko je najveći favorit za osvajanje tog turnira koji počinje 30. maja i sve su oči uprte u Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

КЛАДИОНИЦЕ ПОТЦЕНИЛЕ ЂОКОВИЋА: Изашле квоте за освајача Ролан Гароса

Foto: AP

Ako je verovati svetskim kladionicama, Rafael Nadal je posle titule u Rimu gde je savladao upravo Đokovića, najveći favorit za Pariz sa kvotom koja na Španca iznosi 1,83.

Drugi favorit je upravo Novak, a kvota na njega je znatano viša i iznosi 4,5.

 - Kladiti se protiv Nadala na Rolan Garosu je kao da se kladite da Sunce neće osvanuti ujutru. Osvojio je neverovatnih 13 titula tamo, uključujući poslednje četiri u nizu, a postoje snažni osnovi da se veruje da je favorit da to uradi opet. Jednog dana će i on otpasti, kao što je to slučaj sada sa Rodžerom Federerom, ali to vreme izgleda da još nije došlo. Morate da uložite čak 120 dolara da biste zaradili 100 na Nadalovom trijumfu. Što se Đokovića tiče, ako se Nadal saplete, Novak je tu da 'uleti' i osvoji titulu. On je, uostalom, često u borbi za taj tron, ima tri poraza u tamošnjim finalima i jednu pobedu u poslednjih sedam godina. Ako verujete da se Nadal približio svom kraju, Đokoviću se treba okrenuti - objasnio je američki MSN razlog ovakvih kvota.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)