NOVAKOVA DUPLA SERVIS GREŠKA: Đokoviću ne ide muzika kao tenis, a za sve su "krivi" Zlatan i Nada (FOTO)

Novosti online

04. 03. 2021. u 10:04

ZLATAN Ibrahimović je i dalje u centru pažnje srpskih i regionalnih medija zbog svoje pojave na čuvenom italijanskom festivalu Sanremo.

НОВАКОВА ДУПЛА СЕРВИС ГРЕШКА: Ђоковићу не иде музика као тенис, а за све су криви Златан и Нада (ФОТО)

Foto: AP

Razlog za to jeste što je izašao na binu dok je u pozadini pušten vanvremenski hit Nade Topčagić "Jutro je", koji mu je inače jedna od omiljenih pesama što smo imali više puta prilike da se uverimo.

I dok su mnogi u regionu sa oduševljenjem gledali snimak sa čuvenog festivala kancone i pričaju o tome, vest je stigla i do Novaka Đokovića, inače dobrog Zlatanovog prijatelja.

Tako je Novak odlučio da prokomentariše Ibrinu objavu sa Sanrema na Instagramu, ali je pogrešio pesmu koja je pratila Šveđanina balkanskog porekla.

EPA/EFE-Ettore Ferrari

 

- Ah, tugo, tugo - napisao je Novak što je odmah izazvalo reakcije pa su u komentarima počeli da mu pišu da to nije ta pesma već "Jutro je", zato se najbolji teniser sveta ispravio i priznao svoju grešku.

- A daaa, jutrooo je! Bože Bože! Greška hahahahah - ispravio se najbolji svetski teniser i nasmejao sve uz stikere sa izrazom lica koje plače od smeha.

Foto: Printskrin

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)