NOVAKOV PUT OD ZLIKOVCA DO DOBRE DUŠE: Đoković juče na stubu srama, a danas junak koji doneo osmeh na lice dvojice dečaka (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2021. u 10:53

LAGAN je put od zlikovca do junaka, bar kada je Novak Đoković u pitanju i Australijan open.

НОВАКОВ ПУТ ОД ЗЛИКОВЦА ДО ДОБРЕ ДУШЕ: Ђоковић јуче на стубу срама, а данас јунак који донео осмех на лице двојице дечака (ВИДЕО)

FOTO: printskrin/Tviter

U prilogu emotivnom na TV “9News” iz Adelejda, Srbin je sada u žiži javnosti zbog pozitivnih razloga.

Iako, Australijanci ne odustaju od toga da je Novak izneo listu zahteva čelnicima Australijan opena, iako je Kreg Tili objasnio da to nije istina, već da je reč o sugestijama i da Novak potpuno razume situaciju, zbog toga što je sa terase hotelske sobe u kojoj provodi dvonedeljni karantin nadgledao tenis meč dva dečaka.

Reč je o Kristijanu Lijapasu (15) i Edrijanu Oldridžu (11) koji su došli ispred hotela gde su smeštene najveće teniske zvezde i na ulici odlučili da odigraju partiju tenisa. Novak je čitao knjigu na terasi kada je uočio dva dečaka kako prebacuju lopticu sa jedan drugom. Novak ih je ohrabrivao aplauzom.

– Novak je izašao na balkon. Čitao je knjigu. Mi smo bili na ulici i video nas je kako igramo tenis. Pozvao nas je da dođemo bliže njemu – objasnio je stariji Kristijan.

Na njegove reči nadovezao se dečak kome je reket bio gotovo veći od njega.

– Baš je to bilo ludo – kroz široki osmeh je rekao Edrijan.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili