MORAĆEŠ DA SAČEKAŠ: Novak je prišao i tražio da razmene trenerke, ovako mu je odgovorila crnogorska lepotica (FOTO)

Novosti online

15. 01. 2021. u 12:34

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković, između ostalog, poznat je i po druženju sa mlađim teniserima, velikim nadama belog sporta.

МОРАЋЕШ ДА САЧЕКАШ: Новак је пришао и тражио да размене тренерке, овако му је одговорила црногорска лепотица (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Instagram/Dankakovinic

Tako se srpski teniser na Olimpijskim igrama u Rio 2016. godine susreo sa tada debitantkinjom, crnogorkom teniserkom Dankom Kovinić.  

Najbolji sportista sveta se susreo sa tada 21-godišnjom crnogorskom teniserkom, koja je završavala trening. Kako je javio crnogorski "Portal analitika", Đoković joj je prišao, pozdravio, a onda se desilo nešto neočekivano. O tome je tada 57., a sada 77. igračica sveta rekla:

- Istina je, razgovarala sam sa Novakom, sjajan je bio i pitao da li možemo da razmenimo trenerke. Kazala sam mu da nije problem, ali da mora da sačeka da se završi turnir! - rekla je olimpijska debitantkinja, koja je sa Đokovićem provela nekoliko minuta u razgovoru.

Danka Kovinić je ispala već na startu turnira od Medison Kiz (3:6, 3:6) a ni Novak Đoković se nije baš najbolje proveo na olimpijskom turniru u Rio de Žaneiru. Tamo je, podsetimo, kao prvi nosilac poražen već na startu od Huana Martina del Potra.

Podsetimo, svi teniseri i teniserke moraju da provedu dve sedmice u potpunoj izolaciji, kako bi dobili dozvolu da se takmiče na prvom Gren slem turniru u godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)