Novakovi kritičari dočekali svojih pet minuta: Hoćeš li Grigoru poslati lekovitu vodu

Tanjug

21. 06. 2020. u 23:04

Otkazivanje finala Adrija tura u Zadru zbog pozitivnog nalaza bugarskog tenisera Grigora Dimitrova na virus korona, izazvalo je reagovanje sportske javnosti, kao i korisnika društvenih mreža.

Новакови критичари дочекали својих пет минута: Хоћеш ли Григору послати лековиту воду

foto: EPA

Dimitrov je saopštio da je učešće na turniru u Zadru prekinuo zbog virusa korona, a on je u Zadar došao posle učešća na beogradskom izdanju turnira prošle nedelje.

Organizacija turnira u Beogradu kritikovana je zbog nepoštovanja socijalne distance i proslave koja je usledila posle završetka finalnog meča.

Mnogobrojni korisnici Tvitera osudili su organizaciju Adrija Tura i naveli da "Đoković kao i svi drugi učesnici moraju da preuzmu odgovornost", a neki su podsetili i na Đokovićevo "ponašanje" u prethodnih nekoliko meseci.

- Otkrio je da je protiv vakcine i da se zalaže za nadrilekarstvo. Okupio je igrače iz ostalih zemalja da bi igrali pred punim tribinama bez ikakvih mera bezbednost. Nole, kakvo je to ponašanje - napisao je jedan tviteraš, dok drugi pita: "Da li ćeš Grigoru poslati malo te lekovite vode".

Američki novinar Ben Rotenberg postavio je video-snimka na kojem se vidi kako se Đoković, Dimitrov i ostali teniseri đuskaju u noćnom klubu u prestonici Srbije.

- Malo žurke nikada nikoga nije ubilo - stoji u opisu snimka.

Novinarka Kortni Nujen novonastalu situaciju na Tviteru je prokomentarisala:

- Neodgovorno, neodgovorno ponašanje. Kao da pijani vozite autobus.

Bred Gilbert, teniski stručnjak, takođe je imao negativan komentar.

- Naravno da se to desilo ... Sada će svi istog momenta morati da se testiraju - napisao je on.

Njegov kolega iz Portugalije Žoze Morgado napisao je:

- U poslednjih deset dana, Dimitrov je igrao na dva puna stadiona sa publikom u dve zemlje, igrao je fudbalski meč sa Đokovićem, Zverevim i ostalima i uživao (bez majice) u klubu u Beogradu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati