Teniseri sa Adria tura u Zadru testirani na parkingu, Đoković se vratio u Beograd i doneće naknadno odluku

Novosti online

22. 06. 2020. u 08:28

Teniseri koje su učestvovali na turniru "Adria turu" testirani su na virus korona, na parkingu, ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru, a među njima nije bio organizator teniskog događaja i najbolji teniser sveta Novak Đoković, prenose hrvatski mediji

Тенисери са Адриа тура у Задру тестирани на паркингу, Ђоковић се вратио у Београд и донеће накнадно одлуку

foto: EPA

Turnir "Adria tur" u Zadru prekinut je kada je stigla vest da je Grigor Dimitrov pozitivan na virus korona. Dvojica hrvatskih tenisera Marin Čilić i Borna Ćorić, a uz njih i Aleksander Zverev. kao i svi ljudi koji su sa njima u bliskom svakodnevnom kontaktu testirani su odmah po izlasku iz teniskog kompleksa.

Đoković nije otišao na testiranje sa ostalima, nego je odlučio da odmah, sa bratom i suptugom, krene put Beograda. a odluku da li će se, kada i gde pregledati doneće naknadno. On se oseća dobro i nema simptome virusa.

Štab Civilne zaštite Zadarske županije informisao je sve građane koji su više od 10 minuta bili u bliskom kontaktu sa bugarskim teniserom da odmah odu u samoizolaciju 14 dana kao i da se jave nadležnom epidemiologu u mestu gde borave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri