"ĐOKOVIĆ JE RAZOTKRIO NJEGOVE SLABOSTI": Vilander izneo neverovatne podatke sa meča Novaka i Alkaraza

Novosti online

09. 06. 2023. u 19:22 >> 19:22

NOVAK Đoković će po sedmi put u karijeri igrati u finalu Rolan Garosa, a Mats Vilander analizirao je igru obojice.

ЂОКОВИЋ ЈЕ РАЗОТКРИО ЊЕГОВЕ СЛАБОСТИ: Виландер изнео невероватне податке са меча Новака  и Алкараза

Eurosport/Warner Bros.Discovery

Srbin je u polufinalu pobedio Karlosa Alkaraza, a protivnika će saznati večeras kada meč odigraju Kasper Rud i Aleksandar Zvere.

Nakon meča sedmostruki grend slem šampion i ekspert "Eurosporta" Mats Vilander analizirao je probleme sa povredom Karlosa Alkaraza istakavši da ih je prouzrokovao Đoković koji je "razotkrio njegove slabosti".

- Probleme mu je prouzrokovao Novak, i samo Novak. Razlika između toga kako se Novak Đoković kreće, čak i kada je povređen u odnosu na Karlitosa je ogromna. Nikada to nisam video kod Karlosa i smatram da je Novak razotkrio njegove slabosti.  Postojale su tenzije i stres i ranije, ali nikada nisam video da ga hvataju grčevi. Ne mogu da zamislim da se nije dobro pripremio, sigurno ga je savladao stres, rekao je Vilander i dodao:

- Karlos Alkaraz je trčao u proseku 20 metara po poenu dok ga nisu uhvatili grčevi. Odigrali su 155 poena, to je preko 3000 metara. Trideset sprintova na sto metara u dva sata. On nije šetao, stalno je bio u sprintu. Novak bolje čita igru, zato je Karlos morao da napravi više koraka.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)