SVET GLEDA I NE VERUJE: Novak Đoković i Karlos Alkaraz izašli na večeru pred međusobni meč koji će pratiti cela planeta (FOTO/VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2023. u 21:23

Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju u polufinalu Rolan Garosa 2023, a pred taj megdan, koji se sa velikom pažnjom iščekuje, rešili su da urade nešto posve nesvakidašnje.

СВЕТ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Новак Ђоковић и Карлос Алкараз изашли на вечеру пред међусобни меч који ће пратити цела планета (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Photo joiner

Izašli su na večeru zajedno.

Priča o tome počela je prilično "bezazlenim" snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi kako Nole, u sredu, dolazi u jedan pariski restoran.

Snimak je emitovao i TV Eurosport, i to sa "zastajkivanjem" kako bi se publici prikazalo koliko su ostali posetioci tog ugostiteljskog objekta bili zatečeni kada su videli da Đoković stiže na večeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

Međutim, nedugo zatim, na isto mesto - stigao je i Novakov rival u polufinalu, 20-godišnji Španac.

Njegov dolazak ovekovečili su fotoreporteri agencije "Profimedija", koje je Alkaraz i pozdravio:

Karlos Alkaraz stiže na večeru sa Novakom Đokovićem / FOTO: Profimedia

Kako su obojica vrhunskih tenisera, najbolje rangirani na svetu i onaj koji je najduže bio najbolje rangiran na svetu, došli odvojeno jedan od drugog - tako su i otišli.

Foto-reporteri su želeli da zabeleže i neki zajednički trenutak njih dvojice, ali su u malom vremenskom razmaku Đoković i Alkaraz napustili pomenuti restoran, te je zajednička fotografija - verovatno samo u njihovim telefonima.

U dobrom raspoloženju su stigli i otišli, a samo će jedan od njih biti zadovljan u petak kada je na programu meč koji celokupna teniska javnost iščekuje.

Pratite i dalje sve vesti o Noletu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

Pratite "Novosti sport" i na Fejsbuku!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)