NEZAPAMĆENO: Objavljene kvote za polufinale Rolan Garosa, Novak Đoković nikada ovako nije bio potcenjen

Novosti online

07. 06. 2023. u 08:08

Treći reket sveta Novak Đoković sastaje se u petak sa trenutno najboljim teniserom planete Karlosom Alkarazom u polufinalu Rolan Garosa.

НЕЗАПАМЋЕНО: Објављене квоте за полуфинале Ролан Гароса, Новак Ђоковић никада овако није био потцењен

FOTO: Profimedia

Srbin je na putu ka četiri najbolja u prestonici Francuske izgubio tek jedan set, protiv Rusa Karena Hačanova u četvrtfinalu (4:6, 7:6, 6:2, 6:4), dok je Alkaraz takođe bio dominantan, a jedini put poklekao je u drugom setu protiv Japanca Taro Danijela (6:1, 3:6, 6:1, 6:2).

Sudeći po kladionicama, mladi Španac je apsolutni favorit protiv Noleta. Svetski teniski bukmejkeri već su odredili kvote. Đoković ovo nikada nije doživeo, da bude toliki autsajder, a da sa druge strane nije Rafael Nadal ili Rodžer Federer.

Naime, na pobedu Alkaraza plaća se 1,44, a kvota za trijumf srpskog tenisera 2,75. Bukmejkeri su, dakle, rekli svoje, ali svi dobro znaju i videli su bezbroj puta razgoropađenog Novaka kada ga neko potceni ili otpiše.

Jedan od razloga ovako niskih kvota je sigurno i sinoćnje "čišćenje" Stefanosa Cicipasa sa terena u četvrtfinalu Rolan Garosa. 

Dakle, ko veruje Đokoviću, može to i da naplati, a Nole će pokušati da spreči favorita da prođe u finale i nastavi da piše istoriju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati