OGLASILI SE ČELNICI ROLAN GAROSA NAKON NOVAKOVE PORUKE: Odlukom "ubili" u pojam sve one koji mrze Đokovića i Srbiju

Novosti online

30. 05. 2023. u 08:12

Poruka Novaka Đokovića celom svetu posle meča 1. kola Rolan Garosa "Kosovo je srce Srbije" imala je ogroman odjek i van granica naše države.

ОГЛАСИЛИ СЕ ЧЕЛНИЦИ РОЛАН ГАРОСА НАКОН НОВАКОВЕ ПОРУКЕ: Одлуком убили у појам све оне који мрзе Ђоковића и Србију

Foto: Goran Čvorović

Krenulo je sa spekulacijama da bi Srbin mogao da bude suspendovan, navodno postojale su dve opcije. Prva je opomena za Novaka i ona bi bila u vidu preporuke da se u nastavku turnira uzdrži od sličnih poruka. Druga je ona koja se odnosi na kaznu i to pre svega novčanu, jer eliminacija Đokovića sa Rolan Garosa, bilo bi previše.

I sam Novak je rekao da ga ne zanima da li će ga kazniti i da bi opet ponovo isto. Dakle, potpuno je jasan stav srpskog tenisera i da je ovo vid podrške njegovom narodu u teškoj situaciji kroz koju trenutno prolazi.

TV Eurosport

 

A sada su se oglasili i čelnici Rolan Garosa i "ubili" u pojam sve one koji mrze Đokovića i Srbiju..

- Nema zvaničnog pravila šta igrač može, a šta ne može da kaže. Francuska teniska federacija se više neće oglšavati ovim povodom, niti će pokretati dalje postupke - poručili su iz Pariza.

Zaključili su slučaj Đoković u prestonici Francuske, a mi sada još više želimo da naš Novak podigne pehar u Bulonjskoj šumi i smeje se zapadnom svetu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)