SRPKINJA U GLAVNOJ ULOZI: Francuz počeo da slavi pobedu, ali je ubrzo ostao zatečen (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2023. u 09:23

FRANCUSKI teniser Artur Fis igra sjajno u Lionu. Stigao je do finala i boriće se za prvu ATP titulu. Ipak, moglo je da se dogodi da ne bude deo meča za trofej.

СРПКИЊА У ГЛАВНОЈ УЛОЗИ: Француз почео да слави победу, али је убрзо остао затечен (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Naime, njegov duel protiv Amerikanca Brendona Nakašime sudila je Marijana Veljović i ona se našla u centru pažnje i to baš kada je 18-godišnjak slavio pobedu.

Protivnik mladog Francuza je u trećem setu pri rezultatu 5:4 i 30:40 izbacio loptu u aut, to je značilo kraj meča. Fis je legao na teren i počeo da slavi kao i njegov tim. Ipak, kada je ustao zbunjeno je gledao u Srpkinju koja je sedela u stolici, pošto je rešila da pogleda trag. On joj je čak i pokazao koliki je aut.

Ipak, to sve nije bilo dovoljno za Veljovićevu koja je promenila odluku i pokazala da je lopta bila dobra. To na kraju nije bilo kobno za 112. na ATP listi, pošto je set rešio u taj-brejku i trijumfovao sa 7:5, 4:6, 7:6(5).

Fis će ove subote u finalu turnira u Lionu igrati protiv Argentinca Franciska Serundola.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)