ALKARAZ: Želim da igram sa Đokovićem kada je srpski teniser u najboljoj formi

Novosti online

29. 03. 2023. u 12:09

Španac Karlos Alkaraz izjavio je danas da želi da igra sa Novakom Đoković kada je srpski teniser u najboljoj formi, prenosi Jahu sports.

АЛКАРАЗ: Желим да играм са Ђоковићем када је српски тенисер у најбољој форми

FOTO: Tanjug/AP

Alkaraz je izborio plasman u četvrtfinale mastersa u Majamiju, pošto je pobedio Amerikanca Tomija Pola 6:4, 6:4. Novinari su po završetku meča pitali Španca da prokomentariše izjavu Đokovića, koji je pre mesec dana u intervjuu za "Nacional" rekao da zna kada je u najboljoj formi da je najbolji na svetu. 

Alkaraz i Đoković odigrali su samo jedan meč u karijeri i to prošle godine u polufinalu mastersa u Madridu, a slavio je Španac 6:7 (5:7), 7:5, 7:6 (7:5).

- Igrao sam sa Đokovićem kada je bio na sto odsto. Rekao bih da je u Madridu prošle godine igrao veoma, veoma dobro. Bilo je baš tesno. I saglasan sam sa njim. Kada je na sto odsto, onda je verovatno jedan od ili najbolji teniser na svetu - rekao je Alkaraz.

Španski teniser je istakao da je bio impresioniran igrom Đokovića na ovogodišnjem Australijan openu.

- To što je on postigao je sjajno. Njegov nivo, na primer u Australiji, bio je neverovatan, to je bilo zaista na visokom nivou. Kao što sam rekao i ranije, želim da igram sa Đokovićem kada je na sto odsto i siguran sam da ću tada uživati. To je sve što mogu da kažem sada - zaključio je Alkaraz.

Španac će u četvrtfinalu turnira u Majamiju igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica. Alkaraz će zadržati prvo mesto na ATP listi ako odbrani titulu u Majamiju.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere