"ODAKLE TA INFORMACIJA?" Rafael Nadal besno odbrusio novinarima

Novosti online

28. 03. 2023. u 10:49

Rafael Nadal se našao na spisku učesnika mastersa u Monte Karlu, ali njegov nastup je daleko od izvesnog. U startu je kraj njegovog imena stavljena zvezdica.

ОДАКЛЕ ТА ИНФОРМАЦИЈА? Рафаел Надал бесно одбрусио новинарима

Tanjug/Ap

– Još ne mogu da potvrdim da ću biti u Monte Karlu. Uopšte mi nije jasno odakle ta informacija da ću ići u Monako. Da je tačna, ja bih je potvrdio, ali nažalost, nije tako - rekao je Nadal.

Španac je igrao na Australijan openu, ali se povredio i od tada je van stroja.

- Pratim svoj oporavak i ne znam kada ću ponovo igrati, to je istina. Ja sam u fazi povećanja opterećenja i rada. Da znam kada ću se vratiti, rekao bih, ali ne znam. Ne mogu da potvrdim da ću igrati u Monte Karlu, stvari se vide iz dana u dan. Više volim da kažem stvari kada ih zaista znam - rekao je Rafa za "Marku".

Ako Nadal potvrdi svoje učešće na turniru, mora uzeti u obzir mogućnost da bi morao da igra i prvo kolo jer nije među prvih osam nosilaca pošto je pao na 13. mesto ATP liste.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a