ĐOKOVIĆ U ZAGRLJAJU JEDNE OD NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA: Nataša Ninković oduševljena dolaskom Novaka na njenu predstavu (FOTO)

Tanjug

27. 03. 2023. u 16:54

SRPSKI teniser Novak Đoković prethodne večeri našao se na predstavi "Tri sorele" i iznenadio je prisutnu publiku, ali i glumce.

ЂОКОВИЋ У ЗАГРЉАЈУ ЈЕДНЕ ОД НАЈЛЕПШИХ СРПСКИХ ГЛУМИЦА: Наташа Нинковић одушевљена доласком Новака на њену представу (ФОТО)

FOTO: Printskrin

Žena koju smatraju jednom od najlepših srpskih glumica, Nataša Ninković, bila je oduševljena Noletovim dolaskom i odmah je iskoristila priliku da napravi fotografiju sa najboljim teniserom u istoriji "belog sporta".

- Ovaj čovek zauvek i zanavjek. Naš specijalni gost na predstavi - poručila je ona.

 

Podsetimo, Novak Đoković trenutno je u Srbiji, gde je sa porodicom proslavio rođenje bratanca Aleksandra, sina njegovog najmlađeg brata Đorđa Đokovića i snaje Saške Veselinov.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda