LEGENDA PORUČILA: Đoković želi da bude najveći svih vremena

Tanjug

27. 03. 2023. u 12:27

Legendarni švedski teniser Bjorn Borg izjavio je da bi Srbin Novak Đoković mogao da osvoji još jedan ili dva grend slem turnira.

ЛЕГЕНДА ПОРУЧИЛА: Ђоковић жели да буде највећи свих времена

FOTO: Tanjug/AP

"Mislim da bi Novak mogao da osvoji još jedan ili dva grend slem turnira. Ko to zna. Ali ono što generalno čini za tenis je neverovatno. On i dalje pomera granice, želi da bude najveći svih vremena, da osvaja još turnira i da obori sve rekorde u istoriji tenisa. On je fantastičan igrač", rekao je Borg u podkastu za ATP.

Đoković ne igra na mastersu u Majamiju, kao ni Španac Rafael Nadal. Đoković i Nadal su osvojili po 22 grend slem trofeja u karijeri.

"Nikada ne znate šta će Nadal da uradi. Možda će igrati još godinu dana. Sve zavisi od njega. Mislim da će Novak biti tu još neko vreme, barem nekoliko godina, jednostavno će uživati u tenisu", zaključio je Borg.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)