"DOSTA JE, DOĐI DA TI OBJASNIM NEKE STVARI": Žestok okršaj dve grend slem šampionke zbog Rusije i Ukrajine

Novosti online

27. 03. 2023. u 10:43

SUKOB dve velike grend slem šampionke. Slavna beloruska teniserka Viktorija Azarenka žestoko je udarila na prvu teniserku sveta Igu Švjontek.

ДОСТА ЈЕ, ДОЂИ ДА ТИ ОБЈАСНИМ НЕКЕ СТВАРИ: Жесток окршај две гренд слем шампионке због Русије и Украјине

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Poljakinja od početka vojne intervencije Rusije u Ukrajini komentariše ponašanje ruskih i beloruskih teniserki i putem medija im objašnjava šta treba da rade.

Iga je nedavno rekla da Ruskinje i Beloruskinje treba da pokažu više saosećanja, a s obzirom na to da su Ukrajinke te koje uglavnom udaraju na koleginice iz pomenutih zemalja i mešaju sport i politiku, Beloruskinji Viktoriji Azarenki je "pukao" film i pozvala je Švjontekovu na direktan okršaj.

Trenutno 16. teniserka sveta odbrusila je Poljakinji i poručila da nema pojma šta se dešava na VTA turu.

FOTO: AP

 

- Ja zaista ne vidim nikakvu napetost. Pozivam Igu da dođe i da joj objasnim šta je VTA sve do sada uradio za Ukrajinke. Jasno mi je da ima drugačije viđenje stvari, ali ja se ne mogu sa tim složiti. Svako ko želi neka dođe kod mene da razgovaramo na tu temu. Neka Iga i sve ostale koje se slažu sa njom pogledaju šta se događa, pa onda neka komentarišu - rekla je Azarenka, koja godinama živi u Americi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta