LAJOVIĆ NAKON POBEDE: ''Pomislio sam da će se Mari ponovo izvući''

Novosti online

23. 03. 2023. u 12:52

Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je posle meča sa Endijem Marijem da je mislio da će se protivnik izvući i preokrenuti rezultat.

ЛАЈОВИЋ НАКОН ПОБЕДЕ: Помислио сам да ће се Мари поново извући

Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Lajović se plasirao u drugo kolo mastersa u Majamiju, pošto je sinoć u prvom kolu pobedio Britanca Endija Marija sa 6:4, 7:5.

Lajović je u drugom setu pri rezultatu 5:4 servirao za meč, međutim, Mari je uspeo da napravi brejk i vrati se u set, zbog čega je srpski teniser mislio da će se Britanac ponovo izvući, ali već u narednom gemu je izgubio svoju servu, te je Lajović stigao do pobede.

- Kada nisam uspeo da zatvorim meč na 5:4, pomislio sam da će se opet izvući. Iskreno, u tom poslednjem gemu bilo je 40:0 i izvršio je pritisak na mene, ali je srećom promašio taj poslednji forhend, što u normalnim okolnostima ne čini. Ne volim da igram sa igračima kao što je Maksim Kresi. Pokušavaju da vas isprovociraju i stave pod pritisak kada servirate. Pokušaću da ostanem miran - zaključio je Lajović.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao