TO MOŽE SAMO ĐOKOVIĆ: Novakove reči o Nadalu govore koliki je Srbin gospodin

Novosti online

23. 03. 2023. u 12:33

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković nije mogao da igra na američkoj turneji u Indijan Velsu i Majamiju, ali se punom parom sprema za sezonu na šljaci.

ТО МОЖЕ САМО ЂОКОВИЋ: Новакове речи о Надалу говоре колики је Србин господин

FOTO: AP

Novak je potvrdio da je njegov prvi naredni turnir masters u Monte Karlu, koji kreće 8. aprila.

- Počinje sezone turnira na šljaci, to je za mene najizazovnija podloga, ali odrastao sam na njoj i volim da se takmičim na tim terenima - rekao je u intervjuu za Si-En-En nedavno srpski as, koji je u sredu proslavio to što je postao stric.

Nije krio Nole šta mu je prioritet u narednom periodu, a nahvalio je i najvećeg rivala Rafaela Nadala.

 - Tri najveća prioriteta za mene do kraja ove godine Rolan Garos, Vimbldon, Ju-Es open! Uradiću verovatno sve što je u mojoj mogućnosti da izgradim formu kako bi ona bila na vrhuncu u Parizu. Nadal je očigledno kralj šljake, i favorit broj jedan bez ikakve sumnje.

Srbin i Španac su izjednačeni po broju grend slemova, a imaju ih po 22, a Rolan Garos se igra krajem maja i početkom juna.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna