OSVOJIO BUENOS AJRES, PA NAJAVLJUJE BORBU SA ĐOKOVIĆEM: Alkaraz želi mesto broj jedan

Novosti online

21. 02. 2023. u 14:04 >> 14:05

Karlos Alkaraz propustio je zbog povrede Australijan open, ali je sada spreman za nastavak sezone, gde će voditi borbu za mesto broj jedan na ATP listi sa Đokovićem i Cicipasom.

ОСВОЈИО БУЕНОС АЈРЕС, ПА НАЈАВЉУЈЕ БОРБУ СА ЂОКОВИЋЕМ: Алкараз жели место број један

FOTO: Tanjug/AP

Posle trijumfa u Buenos Ajresu, Karlos Alkaraz, drugi na ATP listi, izneo je ambicije pred nastavak sezone i serije turnira koji ga očekuju u Americi.

- Osećam se dobro i fizički i psihički. Imam dobru godinu pred sobom, branim nekoliko titula i očekuju me veoma lepi turniri. Boriću se za broj jedan sa Đokovićem i Cicipasom, oni su ti koji su mi najbliži, ali to ne znači da iza njih ne stoje jednako dobri protivnici. Ima mnogo tenisera koji mogu da osvajaju grend slemove i da se bore za broj jedan - rekao je Alkaraz, pa nastavio:

- Neću da navodim imena jer ne želim bilo koga da isključim, ali ima sedam do osam tenisera koji mogu da pretenduju na sve o čemu pričam.

BONUS VIDEO: Trening košarkaša Srbije za odlučujuće borbe za Mundobasket

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina