AMERIKA PONOVO DRŽI NOVAKA U ŠACI: Đoković dobio informaciju da je prijavljen za Indijans Vels, ali to ništa ne znači! Evo i zašto

Novosti online

08. 02. 2023. u 19:35

NOVAKOVA karijera i njegov ATP plasman u budućnosti u mnogome će zavisiti od odluke američke vrhuške. Srbin će po svemu sudeći i ove godine do poslednjeg trenutka strahovati i iščekivati odluku o tome da li će moći da kroči na tlo američkog kontinenta, uprkos tome što je danas stigla, za mnoge ohrabrujuća vest.

АМЕРИКА ПОНОВО ДРЖИ НОВАКА У ШАЦИ: Ђоковић добио информацију да је пријављен за Индијанс Велс, али то ништа не значи! Ево и зашто

FOTO: EPA

Naime, prvi reket sveta prijavljen je za masters u Indijan Velsu. On će očekivano biti prvi nosilac ispred Karlosa Alkaraza i Stefanosa Cicipasa, prenosi "Tenisnjuz 24".

Kako je poznato, američka administracija još uvek nije uklonila zabranu ulaska u zemlju strancima koji nisu vakcinisani protiv koronavirusa, a Noletov tvrdokorni stav po pitanju imunizacije i te kako je poznat celom svetu.

To znači da prema trenutom stanju stvari, srpski as ne može da učestvuje na Indijan Velsu koji startuje početkom marta meseca, iako na zvaničnom sajtu piše da je prvi nosilac.

Uz njega su navedeni i Rafael Nadal, ali i Karlos Alkaraz, mada, čak je i učešće Španaca pod velikim znakom pitanja zbog povreda.

Kako poslednje informacije govore, zakoni se neće menjati do kraja pomenutog turnira, ali i Majamija, tako da ostaje nada da će se u međuvremenu to izmeniti, te da će Đoković moći da učestvuje eventualno na Ju-es openu, poslednjem Grend slemu u sezoni.

Miomir Kecmanović je prvi ispod crte da bude nosilac prema trenutnom plasmanu na ATP listi. Od srpskih predstavnika na listi Indijan Velsa su tu još i Laslo Đere i Krajinović prema preliminarnim informacijama.

Đoković je rekorder po broju osvojenih masters titula a vlasti u SAD još uvek nisu ukinule vanredno stanje zbog pandemije korona virusa uprkos tome što je Srbin na listi učesnika.

Indijan Vels se igra od 8. do 19. marta a titulu brani Tejlor Fric.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024