NOVAK ĐOKOVIĆ "RAZAPET" ZBOG SREBRENICE: Sramna medijska hajka ne prestaje! Vade se priče iz naftalina kako bi se ukaljala reputacija Srbina

Novosti online

08. 02. 2023. u 18:47

I KADA se sva prašina slegne, i kada se pomisli da konačno sledi miran period za Novaka Đoković u kome će uživati u plodovima svog rada, daleko od stalne medijske hajke, pojave se oni - dežurni "Novakomrsci". Kao da ne spavaju, nemaju mira dok ne šire svoju bolesnu anti-Đoković propagandu. Tako je i sada, kada se cela bura oko Australijan opena slegla, vade se priče iz naftalina, samo kako bi se još malo ukaljala reputacija svemoćnog Srbina.

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

FOTO: Tanjug/AP

Tako se sada putem društvene mreže Tviter neprestano deli jedan tekst "Al Džazire" nastao još 2021. godine. Sve se tiče posete "kralja belog sporta" političaru Miloradu Dodiku. 

- Srpska teniska zvezda Novak Đoković kritikovana je zbog fotografije na kojoj se vidi zajedno sa bivšim komandantom zloglasne paravojne jedinice "Vukovi sa Drine", koja je učestvovala u genocidu nad Bošnjacima u Srebrenici, u Bosni i Hercegovini. Na slikama objavljenim na Tviteru u nedelju se vidi kako Đoković sedi za stolom pored Milana Jolovića, bivšeg komandanta koji nosi nadimak „Legenda“ - početak je tekst:

- Mnogi Srbi slave Jolovića zbog spasavanja života osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića tokom rata u Bosni početkom 1990-ih. Slike Đokovića su kasnije objavili lokalni mediji. Sud UN-a je 2017. godine proglasio Mladića, bivšeg generala bosanskih Srba, krivim za genocid i ratne zločine u Bosni i osudio ga na doživotni zatvor. "Vukovi sa Drine" bili su vojna jedinica Vojske Republike Srpske, koja je učestvovala u masovnom ubijanju Bošnjaka u Srebrenici, koje su međunarodni sudovi kasnije proglasili genocidom.


- Tokom nedavne posete Bosni, Đoković je viđen kako peva na venčanju sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, poznatim negatorom genocida koji se redovno zalaže za otcepljenje srpskog entiteta, Republike Srpske, od zemlje - samo je deo teksta objavljenog 21. septembra 2021 godine, a koji se koristi sada kako bi se, i kada nikakvih razloga za to nema, čisto još malo bacila ljaga na ime i prezime Novak Đoković.

PROSLAVA SA AUSTRALIJAN OPENA OPET U ŽIŽI

Srpski as je pokorio Melburn, a onda je prilikom proslave pokazao na tri stvari. Novak Đoković je posle finalnog poena na meču stavio prst na čelo, što su u Velikoj Britaniji čak ocenili kao kopiranje fudbalera Markusa Rašforda, međutim televizijske kamere nisu snimile šta je to još srpski teniser pokazao - pošto nisu bile pripremljene za takvu proslavu.

Na snimku koji je objavio jedan navijač na društvenim mrežama, jasno se vidi da je Đokovićeva proslava bila sastavljena od tri elementa: pokazao je na glavu, pa na srce, a zatim i "dole" - što niko do sada nije primetio.

Novak Đoković je na taj način želeo da ukaže da su tri stvari najvažnije bile na putu ka njegovom desetom peharu u Australiji. To su naravno mentalna snaga, njegovo veliko srce, a onda i "ona stvar", bez koje se ne može uspeti u sportu.

Hrabrost koju je Novak imao u ključnim momentima meča, pa hrabrost da uopšte igra na Australijan openu zbog povrede zadnje lože, a zatim i hrabrost da uopšte dođe u Melburn posle svega što se desilo pre godinu dana.

U istom danu kada su ponovo pokrenute priče o poseti Miloradu Dodiku, američki "Magnjuz" piše o sada već čuvenoj proslavi Noleta nakon osvajanja Australijan opena. 

FOTO: Printskrin

Njujorški portal podseća na navodno bizaran potez Noleta, i to sa 10 dana zakašnjenja.

Barem je tako izgledalo, dok se malo ne pročešlja sadržaj ovog portala. Zanimljivo da je "Magnjuz" ovaj tekst objavio već dva put pre ovog poslednjeg, koji se sada takođe masovno deli putem društvenih mreža sa jasnom namerom - izvrnuti ruglu sve što Novak Đoković učini.

 

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili