LISTE prvih pet i prvih deset mogu u najmanju ruku izazvati podele, posebno kada uključuju temu koja izaziva mnogo strasti, kao što je sport na primer. Tako je najpoznatija američka televizija koja se bavi ovom sferom - "ESPN", napravili listu "TOP 5" sportista svih vremena. Ovo je tema koja je uvek polarizovala planetu, a kada morate da suzite mnoga imena na samo pet ili deset, to može da podstakne neke žučne debate i diskusije kao što je to u ovom slučaju.

Dragan

05.02.2023. 14:40

Koga više zanima šta pišu amerikanci? Većina njihovih sportista ogrezla je u dopingu,ali imaju uverenje njihove vlade da se ne dopingunu!? Koje licemerje!!! Ništa im ne verujem. Ostatak planete zna da je Đoković najbolji sportista svet, pa onda Maradona, Pele, Mohamed Ali, Jusen Bolt,....

Rašo

05.02.2023. 15:31

А шта сте очекивали од највећих расиста које је свет видео? Они су небројено пута на небројено поља доследно делима доказивали свој расизам. Од истребљења домициљног становништва у С. Америци, преко робовласништва и отвореног расизма у САД који траје и данас до безброј ратних злочиначких похода широм света!

gale

05.02.2023. 15:58

Najbolji na svetu i ne treba da preteruje u sportu dosta su mu Četiri Mastersa u godini.i to je dosta za narednih 1000 godina kada ne bude ni postojaoTenis !!!

Miloš

05.02.2023. 20:40

Bez veze je i pomisliti dq bi na tu listu ikako mogao da dođe bilo ko drugi osim Amera. Oni su kao neka nadnacija. Nešto kao što su Nemci sebe Arijevce smatrali najčistijom nacijom, koja jedino zaslužuje da živi.