FEDERER PONOVO NA VIMBLDONU, U NOVOJ ULOZI: Rodžer dobio neverovatnu ponudu iz Engleske

Novosti online

05. 02. 2023. u 08:40 >> 08:56

RODžER Federer mogao bi da se još jednom vrati na terene "Ol Ingland kluba", gde je beležio neke od svojih najvećih teniskih rezultata.

ФЕДЕРЕР ПОНОВО НА ВИМБЛДОНУ, У НОВОЈ УЛОЗИ: Роџер добио невероватну понуду из Енглеске

FOTO: AP/Tanjug/Andy Brownbill

Aktuelni rekorder Vimbldona blizu je dogovora sa "Bi-Bi-Sijem" oko preuzimanja pozicije sportskog konsultanta tokom turnira. On bi, ukoliko do dogovora dođe nasledio legendarnu Su Barker.

KONCEPT EMISIJE

Federer bi trebalo da prenosi mečeve, a ujedno bude i deo specijalizovane emisije nalik čuvenom "Top Giru", gde bi se slobodnije govorilo o teniskim temama nego što je bio običaj u prošlosti.

S obzirom da Federer ne bi bio "jeftina investicija", u ceo dogovor uključen je i EPSN. Švajcarac bi trebalo da postane najplaćeniji teniski novinar. Naime, Kler Bolding, zarađuje 250.000 evra, a očekuje se da Federer tu cifru nadmaši.

FOTO: AP/Tanjug

Federer je tokom Lejver kupa, na kome je penzionisan najavio ovu mogućnost.

- Mogu da zamislim sebe kako komentarišem mečeve i tako nešto vratim tenisu. Nekada gledam mečeve mnogo više zbog komentatora nego same igre, rekao je Federer

Biće zanimljivo slušati prenose mečeva Rafaela Nadala, ali i Novaka Đokovića, koji bi na narednom Vimbldonu mogao da izjednači Rodžerov rekord po broju titula u Londonu.

FOTO: AP

To bi značilo da bi Federer bio prisutan ukoliko Nole izjednači njegov rekord, kao što je  Pit Sampras bio na "centralnom terenu", kada je Švajcarac srušio njegov.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije