ĐOKOVIĆEVA ARMIJA OSULA PALJBU! Porodično nasilje glavna tema najvećeg novakomrsca: ATP doneo odluku koju ni u ludilu nije mogao da očekuje

Novosti online

31. 01. 2023. u 19:01

ASOCIJACIJA teniskih profesionalaca (ATP) saopštila je danas da neće preduzeti sankcije protiv Aleksandra Zvereva, pošto nema dovoljno dokaza da kazni nemačkog igrača za porodično nasilje. Zanimljivo, ova odluka dovela je do toga da navijači Novaka Đokovića imaju materijal kako bi osuli paljbu po zasigurno najvećem novakomrscu - Benu Rotenbergu.

ЂОКОВИЋЕВА АРМИЈА ОСУЛА ПАЉБУ! Породично насиље главна тема највећег новакомрсца: АТП донео одлуку коју ни у лудилу није могао да очекује

Tanjug/AP

Podsetimo, ATP je u oktobru 2021. godine pokrenula istragu o navodima o fizičkom i psihičkom nasilju koje je iznela Ruskinja Olga Šaripova, koja je bivša devojka Zvereva.

Šaripova, Zverev i još 24 osobe saslušane su tokom istrage koja je trajala čak 15 meseci, a nemački teniser je demantovao sve navode.

ATP na kraju je doneo poptpuno neočekivanu odluku i naveo da je Zverev sve vreme sarađivao sa istražnim organima,

- Na osnovu odsustva pouzdanih dokaza ili svedočenja, kao i kontradiktornih izjava Šaripove, Zvereva i drugih intervjuisanih, istražitelji nisu mogli da utvrde da su optužbe za nasilje osnovane. ATP neće pokrenuti disciplinski postupak protiv Zvereva. Ozbiljnost i složenost optužbi zahtevali su pedantan istražni proces i značajna sredstva. Takođe je zahtevalo da se obratimo specijalizovanim istražiteljima, po prvi put u istoriji ATP-a - izjavio je direktor ATP-a Masimo Kalveli.

Posebno zanimljivost je što je Novakomrzac Ben Rotenberg danima pravio hajku na Zvereva, pa sad navijači (mahom Novakovi, jelte) traže da mu se oduzmu akreditacije za teniske turnire, a sve zbog rušenja ugleda teniskim asovima.

Pratite i dalje sve vesti o Noletu na sportskim stranicama "Novosti"

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

Pratite "Novosti sport" i na Fejsbuku!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)