"NA KRILIMA TVOG TRIJUMFA ODLAZIMO..." Ovako je teniska reprezentacija Srbije čestitala Novaku Đokviću

Novosti online

29. 01. 2023. u 19:11

Teniski reprezentativci Srbije su se, nakon trijumfa najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u Melburnu, okupili na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, uputili čestitke kolegi za njegov deseti trujumf na terenima Otvorenog prvenstva Australije i osvajanja 22 grend slem trofeja u karijeri i otputovali za Norvešku.

НА КРИЛИМА ТВОГ ТРИЈУМФА ОДЛАЗИМО... Овако је тениска репрезентација Србије честитала Новаку Ђоквићу

FOTO: TSS

Svi su ponosni zbog onoga što je Nole napravio u Melburnu.

- Bravo, Novače, ponosni smo na tebe. Na krilima tvog trijumfa odlazimo put Osla gde želimo da nastavimo tvojim šampionskim stazama, da zabeležimo pobedu nad Norveškom i plasiramo se u grupnu fazu Svetske grupe Dejvis kupa 2023 – rekli su u jedan glas reprezentativci Srbije.

FOTO: TSS

Tim Srbije gostovaće u Oslu reprezentaciji Norveške u okviru kvalifikacija Svetske grupe 2023 u Dejvis kupu.

Meč za plasman u grupnu fazu finalnog turnira između Norveške i Srbije na programu je 3. i 4. februara u hali "Oslo Tenis Arena" na brzoj podlozi.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki odlučio se za sledeći sastav u meču protiv Norveške: Miomir Kecmanović (27. na ATP listi u singlu), Filip Krajinović (54), Laslo Đere (68), Hamad Međedović (253) i Nikola Ćaćić (82. na ATP listi dublova).

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)