"BOLELO JE..." Novak Đoković nakon grend slem titule otkrio zašto ga otac Srđan nije bodrio u finalu sa tribina

Novosti online

29. 01. 2023. u 16:14

NOVAK Đoković osvojio je trofej u Australiji, a njegov otac, Srđan, nije bio na tribinama da gleda pobedu svog sina nad Stefanosom Cicipasom.

БОЛЕЛО ЈЕ... Новак Ђоковић након гренд слем титуле открио зашто га отац Срђан није бодрио у финалу са трибина

Foto: N.Paraušić

Srđan Đoković je ove nedelje bio umešan u političke kontroverze, nakon što je snimljen kako pozira za fotografije zajedno sa grupom ljudi koji nose majice i zastave podrške Rusiji i Vladimiru Putinu.

Medijska hajka na njega dovela je do toga da je odlučio da ne prisustvuje polufinalnom meču svog sina protiv Tomija Pola kako bi izbegao da skrene pažnju sa srpske teniske ikone.

Direktor turnira Kreg Tajli insistirao je da Srđanu nije zabranjeno da se vrati na svoje uobičajeno mesto pored supruge za finale Australijan opena.

- To je njegova odluka. Dozvolićemo da to bude njegova odluka i na kraju on mora da obavi poziv. Nije prekršio niti jedan propis ovog turnira. To je zaista važno jer ono što je napisano o onome što je (navodno) rekao nije tačno.

Ipak, Srđana nigde nije bilo, a njegovo mesto je ostalo prazno do kraja finala između njegovog sina i Cicipasa.

Srpski as, na kraju je otkrio i zašto Srđan nije bio u njegovom boksu, pored Dijane, i zašto ga nije bodrio sa tribina, kao što je to nebrojano puta kroz karijeru svog naslednika činio.

- Pričali smo i mislio sam da će sve sve smiriti, ali nije. Obojica smo se složili da je bolje da nije tu. To je bolelo i mene i njega, jer su ovo unikatni momenti. Video sam ga nakon meča, ne oseća se baš najbolje. Jedva je čekao da me zagrli, ali je bio tužan. To je šta je, ono što je meni rekao jeste da se osećam dobro na terenu i da je uvek uz mene. Rekao je da, ako je za sve bolje da on nije u loži,, onda neće ni biti. Bio je tu tokom celog turnira, imamo srećan kraj – izjavio je Đoković.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna