ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI IZ "VELIKE TROJKE"... DŽon Mekinro hvalio neverovatnog Srbina nakon osvajanja titule

A. I.

29. 01. 2023. u 13:48 >> 13:57

PRAVDA je zadovoljena, Novak Đoković je došao do 22. grend slem trofeja, 10. u Melburnu, gde je prošle godine proživeo torturu. Džon Mekinro nakon meča govorio je o uspehu Srbina, nije štedeo reči hvale o sjajnom Srbinu.

ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈБОЉИ ИЗ ВЕЛИКЕ ТРОЈКЕ... Џон Мекинро хвалио невероватног Србина након освајања титуле

Tanjug/AP

Sedmostruki grend slem šampion i teniski stručnjak "Eurosporta", Džon Mekinro Novaka Đokovića nazvao je fenomenalnim igračem i čovekom.

- Kada pomislite na sve što se dešavalo godinu dana pre, očigledno je da je mnogo razmišljao Novak o tome. Onda, imao je povredu sa kojom se borio tokom većeg dela turnira. Upitno je bilo koliko može sa povredom? Odgovorio je na to pitanje, rekao je Mekinro

- Nikada Novaka nisam video toliko emocionalnog, kao što je to bio nakon današnje pobede. Mnogo toga dogodilo se u njegovom životu protekle godine. Neverovatno je otporan. Veličanstven je dodatak teniskoj igri. Fenomenalni sportista i čovek takođe.

Mekinro veruje da će Novak nastaviti da osvaja slemove.

- U ovom trenutku, teško je pomisliti da neće pobediti još dva, tri grend slemova, najmanje. Rodžer je osvojio tri nakon 35. godine, Rafa takođe. Đoković, fenomenalni sportista, verovatno najbolji od sve trojice. Način na koji uspe da se oporavi, a takođe, nije imao mnogo povreda, verujem da može još mnogo, rekao je Mekinro.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni