ŽIVOT PIŠE BAJKE: Od specijalne pozivnice do Grend slem titule

Novosti online

28. 01. 2023. u 15:18 >> 15:19

Australijski teniseri Rinki Hidžikata i Džejson Kubler osvojili su danas titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu u konkurenciji dublova.

ЖИВОТ ПИШЕ БАЈКЕ: Од специјалне позивнице до Гренд слем титуле

FOTO: EPA

Australijanski predstavnici, Hidžikata i Kubler u finalu su pobedili Uga Nisa iz Monaka i Poljaka Jana Zjelinjskog sa 6:4, 7:6 posle nešto manje od sat i po igre.

Zanimljivo je da Džikiata i Kubler uopšte nisu ni trebali da nastupe u Melburnu. Oni su dobili specijalnu pozivnicu organizatora Australijan opena, i napravili nestvarnu priču, da od specijalne pozivnice stignu do titule na prvom ovogodišnjem grend slemu.

Druga godina za redom da u dublu u muškoj konkurenciji titulu uzimaju domaći igrači nakon Nika Kirjosa i Tanasija Kokinakisa koji su prošle godine podigli trofej.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)