"ĐOKOVIĆ ME NATERAO DA IGRAM LOŠE!" Pol posle meča: Novak je sjajan igrač, veliko poštovanje

Novosti online

27. 01. 2023. u 14:05

OSETIO je Tomi Pol snagu Novaka Đokovića. Amerikanac je posle meča na konferenciji otkrio koliko mu je bilo teško da igra protiv devetostrukog šampiona Australijan opena.

ЂОКОВИЋ МЕ НАТЕРАО ДА ИГРАМ ЛОШЕ! Пол после меча: Новак је сјајан играч, велико поштовање

Tanjug/AP

Srpski as je slavio sa 7:5, 6:1, 6:2, a 35. igrač sveta je istakao da mu Nole nije dozvolio da plan igre sprovede u delo.

- Mislim da sam riternirao vrlo dobro. Osećao sam da je meč išao vrlo brzo od početka, riternirao je vrlo dobro. Pogađao je duboko. Nije mi dozvolio da sprovedem bilo koji plan - rekao je Pol i dodao:

- Izaći na teren bilo je kul, ali uopšte nije prijalo biti ovako potučen. Bilo je sjajno videti nivo na kojem sam i videti kako da ja budem taj koji pobeđuje. Bilo je to dobro iskustvo. Nije mi dozvolio da izvršim nijedan plan koji sam imao.

Tomi Pol/FOTO: Tanjug/AP

Amerikanac je naglasio i da izuzetno poštuje Đokovića koji će u nedelju igrati 10. finale na "Ozi openu".

- Mnogo igrača ima veliko poštovanje prema njegovoj igri. Definitivno je neverovatan igrač, posebno ovde u Australiji. Niko ne želi da ga vidi u svom delu žreba. Ali ovo je polufinale slema, ne možeš da igraš protiv lošeg igrača. Igrati protiv njega ovde je bilo kul iskustvo. Znao sam da će da igra vrlo dobro. Želeo sam da igram bolje danas. Naterao me je da igram loše. Sjajan igrač.

Novak je određenim stvarima iznenadio Pola i tako mu osujetio planove.

- Drugi servis mu je bio bolji nego što sam mislio. Deo plana je bio da napadnem drugi servis. Definitivno me je iznenadio. U važnim poenima imao je dobar drugi servis. Skoro svaki poen, prosečna brzina drugog servisa je bila veća nego što sam mislio - zaključio je Amerikanac.

Novak Đoković će u nedelju igrati u finalu Australijan opena protiv Stefanosa Cicipasa.

BONUS VIDEO: Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024