ĐOKOVIĆ DOMINIRA NA TERENU, A SRBI... Naš narod ponovo glavna tema medija širom sveta (VIDEO)

A. I.

27. 01. 2023. u 13:11 >> 13:23

NOVAK Đoković je ubedljivom pobedom nad Tomijem Polom obezbedio plasman u 10. finale Australijan opena, prethodnih devet je osvojio, te ne iznenađuje što su navijači već krenuli sa slavljem.

ЂОКОВИЋ ДОМИНИРА НА ТЕРЕНУ, А СРБИ... Наш народ поново главна тема медија широм света (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Sada već tradicionalno, u momentima kada Đoković završi meč, srpski navijači okupe se na trgu ispred Rod Lejver arene, gde ih Srbin nakon meča pozdravi.

Nole je ponovo imao sjajnu podršku srpske dijaspore u Melburnu, na tribinama su dominirale srpske zastave, a veselje se nakon toga prenelo ispred arene.

Među navijačima je svakog dana, tako i danas bila i simpatična bakica. Koja je postala prva zvezda Australijan opena. Ona je i danas igrala kolo zajedno sa navijačima.

Brojni navijači su zaigrali i kolo, što je konstatovala i novinarka Eurosporta Laura Robson, koja je obećala da će se potruditi sa sazna i tačno ime tradicionalne srpske igre, a do kraja turnira i da ga zaigra.

Đoković će u nedelju za desetu grend slem titulu u Melburnu igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)