"NE PRIČAJ, GLEDAJ": Đoković "ribao" Ivaniševića, Hrvatu nije bilo pravo (VIDEO)

Novosti online

27. 01. 2023. u 12:21

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 35. igrača sveta Amerikanca Tomija Pola posle tri seta, 7:5, 6:1, 6:2.

НЕ ПРИЧАЈ, ГЛЕДАЈ: Ђоковић рибао Иванишевића, Хрвату није било право (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Peti teniser sveta pobedio je posle dva sata i 20 minuta i 10. put se plasirao u finale Australijan opena, gde će igrati za 10. titulu.

Srbin se samo mučio u prvom setu, kada se svađao sa sudijom, ali i ribao trenera Gorana Ivaniševića, smatrajući da nije dovoljno fokusiran.

- Ne pričaj, gledaj - urlao je Novak ka boksu, a Ivanišević mu je uzvratio gunđajući. Nije bilo najjasnije šta je procedio kroz zube, ali nije želeo da ostane dužan.

Đoković je bio ubedljiv u naredna dva seta, prepustio je Polu samo tri gema i plasirao se u 33. finale grend slem turnira. On će u nedelju u finalu igrati protiv četvrtog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa.

Cicipas je jutros pobedio 20. igrača sveta Rusa Karena Hačanova sa 7:6, 6:4, 6:7, 6:3.

Srpski teniser će igrati za rekordnu 10. titulu u Melburnu i 22. grend slem trofej u karijeri, čime bi se izjednačio sa rekorderom Špancem Rafaelom Nadalom.

Cicipas će drugi put igrati u finalu nekog grend slem turnira, nakon što je 2021. godine u finalu Rolan Garosa izgubio od Đokovića u pet setova.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni