SEČA SRBA U MELBURNU: Đoković saznao potencijalnog rivala u trećem kolu Australijan opena

Novosti online

19. 01. 2023. u 09:22

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ubedljivo je pobedio Lasla Đerea sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:0) u meču drugog kola Australijan opena.

СЕЧА СРБА У МЕЛБУРНУ: Ђоковић сазнао потенцијалног ривала у трећем колу Аустралијан опена

Epa / JAMES ROSS

Dimitrov je odigrao sjajan meč, čime je pokazao da se nalazi u vrlo dobroj formi u Melburnu, pošto je i u prvom kolu savladao Aslana Karaceva sa 3:0, međutim, mora se priznati da je Laslo Đere odigrao jako loš meč.

Srpski teniser je u Melburn stigao u dobrom ritmu, pošto je na pripremnom turniru u Oklendu savladao Kaspera Ruda, a i u prvom kolu se dobro pokazao protiv Belgijanca Bergsa. Ipak, danas je sve krenulo loše već u prvom setu.

Bugarin je stigao do brejka na samom startu meča, a taj jedan gem prednosti mu je bio sasvim dovoljan da osvoji prvi set. U istom ritmu je Dimitrov nastavio i u drugom delu igre, kada je odmah stigao do brejka, zatim do još jednog, pa je sa ubedljivih 6:2 osvojio drugi set.

Srpski teniser se u trećem setu potpuno raspao, uspeo je da osvoji tek nekoliko poena za čitav set, pa je Dimitrov sa nulom stigao do pobede, koja mu je obezbedila plasman u treće kolo turnira u Melburnu.

U narednom kolu, Grigor Dimitrov će se sastati sa pobednikom duela između Novaka Đokovića i Enza Kuoka, koji će se danas odigrati na stadionu "Rod Lejver".

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)