"PROVERITE SVOJE INFORMACIJE": Novak Đoković žestoko prozvao "Eurosport" zbog sramotne kritike na račun Srbina!

Novosti online

19. 01. 2023. u 07:59

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković reagovao je na navode Eurosporta da je navodno prkosio sudiji na meču sa Robertom Karbaljesom Baenom. Poručio je poznatoj televiziji da dele netačne informacije.

ПРОВЕРИТЕ СВОЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Новак Ђоковић жестоко прозвао Еуроспорт због срамотне критике на рачун Србина!

FOTO: Tanjug/AP

Televizija koja prenosi Australijan open na svom profilu na društvenim mrežama objavila je video-snimak insinuirajući da je Novak Đoković prkosio pravilima i da je bez dozvole sudije otišao u toalet.

Đoković je prozvao Eurosport i zapitao se zbog čega se nešto tako pogrešno objavljuje bez ikakve provere, a onda je u narednom postu apsolvirao šta se desilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

- Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već samo za presvlačenje na pauzi. Rekla mi je da moram da požurim, ali to niste snimili. Kada sam izlazio sa terena zvala me je, što ja nisam čuo. Htela je da mi kaže da je toalet na drugoj strani terena. Našao sam jedan tamo gde sam otišao i brzo sam sve odradio zbog vremena koje sam imao na raspolaganju. Nisam joj prkosio niti kršio pravila. Dala mi je dozvolu i rekla mi da budem brz. Sledeći put budite oprezni sa objavama. Imate obavezu prema mnogo sportskih fanova koji vas prate, obratio se Đoković "Eurosportu".

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)