MOŽE LI SE ZAUSTAVITI NOVAK ĐOKOVIĆ? Naredni Srbinov rival dao odgovor koji oslikava Noletovu nadmoć

Novosti online

18. 01. 2023. u 13:41

Rival Novaka Đokovića u drugom kolu Australijan opena biće kvalifikant iz Francuske Enzo Kuako, koji je slavio protiv Huga Delijena sa 3:0.

МОЖЕ ЛИ СЕ ЗАУСТАВИТИ НОВАК ЂОКОВИЋ? Наредни Србинов ривал дао одговор који осликава Нолетову надмоћ

FOTO: Tanjug/AP

Njihov meč je na programu već sredu od 9.00, a na konferenciji za medije novinari su pitali Francuza šta treba taktički da uradi da bi pobedio Đokovića.

- Nemam pojma. Moj trener radi uvek na taktici, samo što sam izašao sa terena, pokušavali smo da prođemo prvu rundu. O tome ćemo verovatno pričati sutra ujutru, u ovom trenutku nemam odgovor na to pitanje - rekao je Kuako, koji je rekao da je specijalan osećaj igrati protiv Novaka Đokovića.

- Veoma sam uzbuđen, to je ostvarenje sna za svakog igrača. Ne znamo još koliko dugo će biti na turu, Novak ima još mnogo godina u rezervoaru, ali je veliko iskustvo takmičiti se protiv njega - poručio je Francuz.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina