DVA KORAKA OD GLAVNOG ŽREBA: Olga Danilović odlično počela kvalifikacije za Australijan open

Č. V.

10. 01. 2023. u 08:54

SRPSKA teniserka Olga Danilović uspešno je startovala u kvalifikacijama za Australijan open. Ona je u 1. kolu pobedila Brazilku Karolinu Alves sa 6:2, 6:4.

ДВА КОРАКА ОД ГЛАВНОГ ЖРЕБА: Олга Даниловић одлично почела квалификације за Аустралијан опен

FOTO: EPA

Trenutno 153. na VTA listi je odigrala odličan prvi set, napravila je dva brejka i sigurnom igrom stigla na korak od trijumfa.

Drugi segment meča bio je neizvesniji, ali opet je Srpkinja bila jedina koja je oduzela servis rivalki. Koliko je Olga bila dobra pokazuje i to da je u celom meču Alves imala samo jednu brejk loptu i to u prvom setu.

Danilovićeva će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv Grkinje Despine Papamihail koja je bila ubedljiva protiv Reke-Luke Jani (6:1, 6:0).

Za razliku od 21-godišnje Beograđanke druga naša predstavnica u singlu Natalija Stevanović poražena je od Brende Fruhvirtove sa 6:0, 7:6(0).

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna