ĐOKOVIĆ "NATERAO" AUSTRALIJANCA DA PRIČA SRPSKI! Novak na ovaj način čestitao Božić Srbima!

Novosti online

07. 01. 2023. u 13:08

NOVAK Đoković savladao je u polufinalu ATP turnira u Adelejdu Danila Medvedeva, a nakon meča i Nole, a i australijski novinar progovorili su srpski jezik.

ЂОКОВИЋ НАТЕРАО АУСТРАЛИЈАНЦА ДА ПРИЧА СРПСКИ! Новак на овај начин честитао Божић Србима!

Tanjug/ap

-Srećan Božić, rekao je spiker u Adelejdu na srpskom.

Njegov gest izmamio je osmeh na lice Novaka Đokovića koji je odgovorio:

- Hvala puno. Srećan BOžić svima koji danas slave. Hvala što ste došli da proslavimo zajedno. Srećan Božić mojim sunarodnicima u Srbiji. Hvala svim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu i pomogli mi da pobedim.

Nakon toga prokomentarisao je Novak povredu i medicinski tajm-aut.

- Srećom, nije ništa ozbiljno. Da jeste ne bih mogao da nastavim. Pokušao sam da uzmem lekove. Da smanjim zapaljenje. Vratio sam se i uradio sve da ne dozvolim Medvedevu da mi uzme servis. Kako je vreme prolazilo bilo mi je bolje, a nadam se da će sutra biti okej, rekao je Đoković pa dodao da mu je u mislima bila mogućnost da će propustiti Australijan open:

- Ne mogu da kažem da mi nije prošlo kroz glavu da bih mogao da propustim Melburn. Ne možete da kalkulišete na terenu. Svaki meč je jako bitan i svaki je poklon. Pokušavam da dam sve od sebe gde god da igram.

Novinar je nabrojao sve trenutke u kojima je Đoković imao i spasao brejk lopte.

- Stvarno, ne sećam se toga, ali verujem vam. Ako je to slučaj. Prihvatam. Sa Danilom, nikada nije lako., Morate da menjate tempo, servise... Da ga naterate da mu ne bude prijatno, igra mačke i miša je svaki naš meč. Definitivno, na terenu poput ovog, kada lopta samo sklizne teško je igrati protiv njega. Znao sam da pokušava nešto više. Zato sam menjao poziciju. Nekada se to isplati, a nekada ne. Ne postoji pravilo, rekao je Đoković.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024