OGLASILA SE LEGENDARNA NAVRATILOVA: Nadam se pozitivnom ishodu, boriću se sa bolešću

Novosti online

02. 01. 2023. u 17:34

SVI ljubitelji tenisa ostali su u neverici kada se pojavila informacija da od raka boluje legendarna Martina Navratilova. Sada je poznato sa kojom vrstom ove bolesti se bori slavna Čehinja.

ОГЛАСИЛА СЕ ЛЕГЕНДАРНА НАВРАТИЛОВА: Надам се позитивном исходу, борићу се са болешћу

Foto: EPA-EFE/JOE CASTRO

Sve je otkriveno u novembru, a njeni zastupnici su uputili i saopštenje u kom najavljuju da će sa lečenjem početi ovog meseca.

- Kancer je HPV tipa što znači da bi trebalo da dobro reaguje na terapije. Martina je primetila uvećanu limfnu žlezdu u vratu tokom WTA finala u Fort Vortu. Kada nije splasnula, urađena je biopsija i rezultati su pokazali da je reč o raku prvog stadijuma. Istovremeno je u njenim grudima nađen sumnjiv oblik koji se ispostavio kao kancer, nevezan za onaj u grlu. Oba su u ranom stadijumu i postoji dobra šansa za oporavak - navode predstavnici Navratilove, a prenose britanski i američki mediji.

Martina, koja je osvojila 18 grend slem titula u singlu istakla je da nema predaje.

- Ova dupla nevolja je ozbiljna, ali i dalje može da se reši. Nadam se pozitivnom ishodu. Biće teško u narednom periodu, ali ću se boriti sa ovom bolešću sa svime što imam - navela je slavna teniserka.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!