"NIJE ME BRIGA ZA ĐOKOVIĆA": Danil Medvedev izjavom iznenadio teniski svet

Novosti online

01. 01. 2023. u 09:04

DANIL Medvedev je uz Novaka Đokovića glavni favorit za titulu u Melburnu. Još uvek nikome nije jasno kako je Rus prošle godine prokockao prednost protiv Rafaela Nadala u finalu.

НИЈЕ МЕ БРИГА ЗА ЂОКОВИЋА: Данил Медведев изјавом изненадио тениски свет

FOTO: AP/Tanjug

Španac je tada iskoristio odsudtvo Srbina, a sada je Australijance zanimalo da li se Medvedev plaši eventualnog susreta sa Đokovićem u polufinalu prvog gren slema sezone.

- Ne znam, volim da igram protiv Novaka, osećam da smo igrali mnogo puta. Imali smo nekoliko mečeva sa sjajnim nivoom tenisa. Istovremeno, kada je Novak tu, motivisan sam da rastem. Ako ga neko drugi pobedi, ne zanima me mnogo, to je takođe odlično. To znači da je neko u odličnoj formi i da je uspeo da pobedi verovatno najboljeg igrača na svetu u ovom trenutku", rekao je Medvedev.

Nole i Danil su do sada igrali 12 puta, a naš as je slavio čak osam. Pre Australijan opena obojicu tenisera očekuju iskušenja u Adelaidu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)