SVI SU U STRAHU ZBOG ĐOKOVIĆA: Reči Janika Sinera odzvanjaju Australijom

Novosti online

01. 01. 2023. u 07:55

Janik Siner, mladi italijanski tebiser, ima naredne sezone velike ambicije.

СВИ СУ У СТРАХУ ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Речи Јаника Синера одзвањају Аустралијом

Foto: Profimedia

Prethodnu je završio na 15. mestu svetske liste, ali njegov cilj je da se uskoro vrati među deset najboljih, gde je bio početkom novembra.

Siner je proteklih dana imao prilike i da trenira i sa Novakom Đokovićem, koji narednih dana igra na turniru u Adelejdu.

Prema rečima Italijana, Đoković je već sada u velikoj formi i biće veliki favorit na Australijan openu.

"Trenirao sam sa Novakom, on je veoma spreman. Može jasno da se vidi koliko je posvećen radu i željan da pobedi. Sjajno je što se vratio u Australiju i što će igrati na Australijan openu, jer mislim da je jedan od najboljih igrača na svetu, ako ne i najbolji", kaže Siner.

Janik je imao priliku da vidi Novaka na delu, uveren je da će Srbin biti spreman do 16. januara kada startuje prvi grend slem sezone.

"Ne poznajem ga toliko dobro, ali vidim da je zaista silno motivisan. Daće sve od sebe da dobije svaki meč, svaki turnir na kom se pojavi. Fizički je veoma, veoma dobar, odlično se kreće. Da biste ga pobedili, morate da igrate najbolji tenis", zaključio je Siner.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije