RUSIJA SE NE ODBIJA: Tipsarević i Troicki su zbog ovog poziva rešili da se vrate na teniske terene

Novosti online

01. 12. 2022. u 19:06

EGZIBICIONI turnir Severna Palmira u Sankt Petersburgu počinje danas, a Rusija će između ostalih ugostiti i Viktora Troickog i Janka Tipsarevića i tako ih ponovo vratiti na teniske terene.

РУСИЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Типсаревић и Троицки су због овог позива решили да се врате на тениске терене

FOTO: EPA

Oni će imati ulogu igrača, ali i selektora, a od predstavnika Srbije pored njih dvojice zaigraće i Laslo Đere.

Takmičari su podeljeni u dve grupe a najbolje ekipe iz svake od grupa igraju finale.

U grupi "Severna Venecija" nalaze se tri ekipe i to: 1) Anastasija Potapova (Rusija), Marton Fučovič (Mađarska) i Janko Tipsarević kao igrač-selektor; 2) Ana Bodnar (Mađarska), Laslo Đere i Viktor Troicki kao igrač-selektor i 3) Anastasija Gasanova (Rusija), Pedro Martinez (Španija) i Anastasija Miskina kao igrač/selektor.

Grupu "Obala Neve" čine: 1) Julija Putinceva (Kazahstan), Jevgenij Donskoj (Rusija) i Svetlana Kuznjecova kao igrač/selektor; 2) Kamila Rahimova (Rusija), Bernabe Sapata (Španija) i Nikolaj Davidenko.

Ovaj egzibicioni turnir trajaće do 4. novembra, a zvanično ATP takmičenje ove godine neće biti održano zbog rata u Ukrajini.

Podsetimo, Viktor Troicki trenutno se nalazi na funkciji selektora teniske reprezentacije Srbije, dok je Janko Tipsarević počeo da radi individualno sa Filipom Krajinovićem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije